ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Χατζημηνάς Στέφανος - Service Ηλεκτρικών Συσκευών - Φλώρινα & Αμύνταιο

logook

Η επιχείρηση μας, δημιουργήθηκε με το όραμα να προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύτατο και ολοκληρωμένο φάσμα αξιόπιστων τεχνικών λύσεων με την χρήση τεχνολογίας αιχμής, ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη τους.  Με κύριο  στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, διανύει επί σειρά ετών μια επιτυχημένη πορεία που την κατατάσσει ανάμεσα στις πλέον αξιόπιστες και αποτελεσματικές επιχειρήσεις του κλάδου. Έχοντας ως έδρα Αμύνταιο, η επιχείρηση βρίσκεται σε θέση να μπορεί να εξυπηρετεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό πελατών που κατοικούν ή εδράζονται στον νομό Φλώρινας.

Η επιχείρηση έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ισχυρό πελατολόγιο εξυπηρετώντας και περιοχές στις οποίες δεν υπήρχε ικανοποιητική κάλυψη τα προηγούμενα χρονιά. H Χατζημηνάς service στελεχώνεται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους  τεχνικούς με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική ευσυνειδησία. Η συνεχής εκπαίδευση και ενασχόληση σε συνδυασμό με την χρήση του πλέον συγχρόνου εξοπλισμού δίνει την δυνατότητα κάλυψης ενός μεγάλου φάσματος λειτουργιών προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Τα μέλη της επιχείρησης διαθέτουν τον αναγκαίο ενθουσιασμό αλλά και την κατάλληλη εξειδίκευση, σε συνδυασμό με την αρτιότητα των μέσων, με άμεση συνέπεια να εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας και αποδοτικότητας, γεγονός που αντανακλά την πελατοκεντρική φιλοσοφία της επιχείρησης.

Χατζημηνάς service, φλώρινα, service ηλεκτρικών συσκευών, ψύξη, κλιματισμός, συσκευές. Αμύνταιο και Φλώρινα